Hoppa till innehåll

Lediga lokaler i Malmö

Nya Malmö håller på att växa fram

I Malmö finns både storstadens puls och naturens lugn inom cykelavstånd. Det är en myllrande storstad i fickformat som lockar unga, välutbildade människor från världens alla hörn. Det strategiska läget mitt i Öresundsregionen betyder mycket för näringslivet och samhället. Här bor en fjärdedel av Sveriges och Danmarks samlade befolkning och utbytet mellan länderna är stort.

Det är ett nytt Malmö som håller på att växa fram. De slitna industriområdena där båtvarvet låg en gång i tiden har varsamt rustats upp och fått nytt liv. Det är fint att se att den gamla industrins lokaler numera huserar stadens nya industrier, med spetskompetens inom bland annat IT, life science och spel. Kompetensförsörjningen till näringslivet har goda förutsättningar, inte minst tack vare Malmö universitet som varje år utbildar tusentals studenter.

Wihlborgs är den främsta kommersiella fastighetsägaren i Malmö och tillsammans med Malmö stad och näringslivet satsar vi ambitiöst på stadens tillväxt. Bara i stadsdelen Nyhamnen planerar vi gemensamt för runt 15 000 arbetsplatser och upp emot 9 000 bostäder. Vi har lediga lokaler på Malmös bästa lägen – från kontor och butikslokaler, till lager, verkstad och industrilokaler. 

Genom nära och långsiktiga relationer med våra kunder, staden och regionen skapar vi förutsättningar för ett mångfacetterat och hållbart näringsliv och företagande i Malmö.

Magnus Prochéus, regionchef Wihlborgs Malmö
Magnus Prochéus, regionchef Wihlborgs Malmö

Våra områden i Malmö

Dockan

Dockan

Malmö centrum

Malmö centrum

Hyllie / Svågertorp

Hyllie / Svågertorp

Fosie / Jägersro

Fosie / Jägersro

Limhamn

Limhamn

Bulltofta

Bulltofta

Nyhamnen

Nyhamnen

Norra Hamnen

Norra Hamnen

Arlöv

Arlöv

Norra Sorgenfri

Norra Sorgenfri

Några artiklar från Malmö

Academic Work skapade nytt kontor med hemmakänsla

Academic Work skapade nytt kontor med hemmakänsla

Flexibilitet som främsta styrka

Flexibilitet som främsta styrka

Ännu ett Stadsbyggnadspris

Ännu ett Stadsbyggnadspris

Malmö är Sveriges tredje största stad och Wihlborgs är den största kommersiella fastighetsägaren här. Letar du efter kontorslokaler i centrala Malmö, Hyllie eller Dockan? Industrilokaler eller lagerlokaler i yttre Malmö? Lediga butikslokaler i de centrala delarna av stan? Eller en plats på ett kontorshotell? Vi kan erbjuda en mängd olika typer av lokaler både vad gäller kontor, butikslokaler, industrilokaler, lager och logistik. Oavsett vilken typ av lokal du letar efter så kan vi hjälpa dig.

Kontakta mig så berättar jag mer!

Vill du veta mer om vad Wihlborgs erbjuder i Malmö? Vad vi har på gång i regionen? Eller hur vi kan hjälpa ditt företag?
Jag berättar gärna mer!

Bild på Magnus Prochéus

Magnus Prochéus

Regionchef Malmö
040-690 57 82
Skicka e-post