Hoppa till innehåll

Om lokalen

Snart skapar vi rum för mer innovationsmiljöer med moderna arbetsplatser, precis vid hållplatsen Ideontorget mitt i hjärtat av Ideon Science Park.

Från hösten 2022 kommer det finnas möjlighet att koppla ihop stora funktionella ytor men även små och spännande lokaler med fina utblickar. Kontorslokalerna kommer att vara mellan 250-15 000 kvadratmeter. I bottenplan möts man av en välkomnande reception, lunchrestaurang och service för möten och event. Möjlighet till egen terrass samt generös gemensam takterras för arbete och avkoppling.

Är du nyfiken på ett levande kontorshus där ert företag kan växa och där medarbetarnas välmående är i fokus? Hör av dig till Maria så berättar hon mer.

Här kan du läsa mer om Zenit: wihlborgs.se/zenit

Om fastigheten

Mitt på Ideon bygger vi detta innovativa kontorshus där smart teknik, människors välmående och ett brett serviceutbud är i fokus. Zenit blir ett kommunikationsnära centrum och en attraktiv mötesplats för hela Ideon.

Detta blir ett kontorshus där vi lägger stor vikt vid människornas hälsa och välbefinnande. Det innebär att vi skapar en miljö som får medarbetarna att må bra och prestera bättre. Ljus, belysning, inomhusluft, grönska och utformning som uppmuntrar till rörelse och gemenskap får framträdande roller. Zenit blir med andra ord ett hus där företag kan växa och där medarbetarna trivs.

När vi bygger nya fastigheter bygger vi för framtiden. Vi arbetar med de bästa arkitekterna, satsar på gedigna material och smarta tekniska installationer. Vi skapar hus där du ska trivas och som fungerar bra under lång tid. Att bygga för framtiden innebär även att bygga hållbart. Därför miljöcertifierar vi alla nya fastigheter och det gäller självklart även Zenit, som kommer certifieras enligt Miljöbyggnad Guld. Vi har även som ambition att bygga Ideontorget som ett klimatneutralt hus.

Inflyttning är planerad till hösten 2022.

Service

Zenit blir ett nytt centrum på Ideon med liv och rörelse dygnets alla timmar. Det nya centrumet med torgkänsla kommer kunna erbjuda ett koncentrerat utbud av service, butiker och restauranger. Vill man ha ytterligare service tar man sig snabbt och smidigt till Lunds gamla stadskärna med spårvagnen.

Kommunikationer

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut. Köpenhamn når du på ca 1 timme. Spårväg mellan området och Lund C kommer att vara klar hösten 2020.

  • Arbetsplatser

    ca 15-1000 st

  • Våningsplan

    1-9

  • Takterrass

    högst upp

Miljöcertifiering

Huset kommer att certifieras enligt Miljöbyggnad Guld. Vi har även som ambition att bygga Zenit som ett klimatneutralt hus.

Service

Zenit blir ett nytt centrum på Ideon med liv och rörelse dygnets alla timmar. Det nya centrumet med torgkänsla kommer kunna erbjuda ett koncentrerat utbud av service, butiker och restauranger. Vill man ha ytterligare service tar man sig snabbt och smidigt till Lunds gamla stadskärna med spårvagnen.

Kommunikation

Nära anslutning till E22 för biltrafik. Flera stadsbussar och regionbussar förbinder Ideonområdet med Lund C. Avgångarnas täthet varierar, vid rusningstid så tätt som var 4:e minut, här avgår även regionbussar till bland annat Malmö. På Lunds utvecklade cykelnät tar du dig enkelt mellan Ideon och Lunds centrum. I december 2020 planeras trafikstart för den nya spårvägen som kommer att gå mellan ESS på Brunnshög och Lund C. Via bland annat MAX IV, Ideontorget, LTH och Universitetssjukhuset. Hållplats Ideontorget kommer ligga precis vid Zenit.

Är du intresserad av lokalen?

Ta kontakt med mig så berättar jag mer om möjligheterna att flytta in.

Maria Öijer

Affärs- och områdesutvecklare
046-590 62 80 / Skicka e-post
Bild på Maria Öijer
Nytt levande centrum på Ideon
Karta spårväg
Moderna kontor med människan i fokus
Perfekt läge vid spårvägen

Karta

Planritning

Hämta planritning

Vill du bli kontaktad?

Namn
E-postadress eller telefonnummer
Företag

Tack för din intresseanmälan!

Något gick fel när formuläret skulle skickas, försök igen!