Hoppa till innehåll

Lediga lokaler i Helsingborg

Det är inte utan anledning som Helsingborg kallas sundets pärla. Det är en trivsam och välmående stad vackert belägen vid havet, där Öresund är som allra smalast. Helsingborg har alltid varit ett centrum för sjöfart och handel och företagsamheten präglar staden än idag. Wihlborgs är den största kommersiella fastighetsägaren i Helsingborg och vi har lediga lokaler i de flesta områdena.

Helsingborg - strategiskt bra läge i Skåne

Helsingborg har ett strategiskt läge utöver det vanliga. Här finns ett väl utbyggt järnvägsnät, närhet till de stora pulsådrorna E4 och E6, och färjetrafik till Danmark var femtonde minut. Containerhamnen är Sveriges näst största och knyter samman Helsingborg med kontinenten. Men Helsingborg är också en levande stad med ett rikt utbud av kulinariska och kulturella möjligheter. Längs de mysiga gatorna i centrum hittar vi flera hundra år gamla byggnader, små butiker och kvarterskrogar. Vi förstår varför helsingborgarna är så stolta över sin stad, för det är lätt att falla pladask.  

Wihlborgs är den främsta kommersiella fastighetsägaren i Helsingborg och vi erbjuder moderna kontor, butikslokaler, lager, verkstäder och industrilokaler på bästa läge. Just nu växer staden så att det knakar. Många vill bo och jobba här. Genom stadsutvecklingsprojektet H+ är vi med och bygger om de gamla hamn- och industriområdena till centrala och attraktiva stadsdelar. Det är en viktig del av vårt gemensamma arbete med att göra Helsingborg till en ännu företagsvänligare, säkrare och tryggare stad. 

Med vår långa historia i Helsingborg har vi skaffat oss stor kunskap om näringslivets villkor i Helsingborg vilket ger oss möjligheter att i samverkan med kommun och näringsliv skapa en bättre stad och förutsättningar alla parter.

Magnus Lambertsson, regionchef Wihlborgs i Helsingborg
Magnus Lambertsson, regionchef Wihlborgs i Helsingborg

Våra områden i Helsingborg

Helsingborg centrum

Helsingborg centrum

Berga

Berga

Helsingborg Södra

Helsingborg Södra

Väla Södra / Väla Norra

Väla Södra / Väla Norra

Långeberga

Långeberga

Ättekulla

Ättekulla

Några artiklar från Helsingborg

Hållbarhet genomsyrar hela Prisma

Hållbarhet genomsyrar hela Prisma

30 år på Wihlborgs - nu väntar en ny fas runt hörnet

30 år på Wihlborgs - nu väntar en ny fas runt hörnet

Ett unikt techhus växer fram på första parkett i Helsingborg

Ett unikt techhus växer fram på första parkett i Helsingborg

Helsingborg är idag Sveriges näst största containerhamn och en stad som drar till sig ett stort antal växande företag. Letar du efter kontorslokaler i centrala Helsingborg eller på Söder? Lediga industrilokaler eller lagerlokaler på Berga? Lediga butikslokaler i de centrala delarna av stan? Eller en plats på ett kontorshotell? Vi har många kommersiella fastigheter i Helsingborg och kan erbjuda en mängd olika typer av lokaler i olika delar av staden. Oavsett vilken typ av lokal du letar efter så kan vi hjälpa dig.

Kontakta mig så berättar jag mer!

Vill du veta mer om vad Wihlborgs erbjuder i Helsingborg? Vad vi har på gång i regionen? Eller hur vi kan hjälpa ditt företag?
Jag berättar gärna mer!

Bild på Magnus Lambertsson

Magnus Lambertsson

Regionchef Helsingborg
042-490 46 73
Skicka e-post